Een stopover in Singapore

Singapore is een zeer populaire stad voor een stopover, maar je kunt hier gemakkelijk meerdere dagen doorbrengen. In mijn blogpost Mijn fotografie plekken in Singapore liet ik je de hoogtepunten zien. In dit bericht laat ik je mijn ervaring met de SIA hop-on hop-off bus zien, wat ideaal is als je niet veel tijd hebt om Singapore te verkennen.

Vanuit de hop-on hop-off bus gezien, de Singapore Flyer.

De tip voor een stopover in Singapore

Voor een stopover in Singapore is de hop-on hop-off bus een geweldige manier. De bus brengt je naar alle interessante bezienswaardigheden in Singapore waar je in en uit kunt stappen. Je kan er ook voor kiezen om de eerste circuit te blijven zitten. Dit kan handig zijn als je een korte stopover hebt, maar op deze manier krijg je ook een goede eerste indruk van de stad. 

Je kunt je kaartje kopen in de bus bij een van de vele bushaltes. Met je ticket kun je zo vaak als je wilt in- en uitstappen. Er zijn vier verschillende routes die je langs alle interessante bezienswaardigheden van Singapore brengt, zoals de winkelstraat Orchard Road, Orchidee tuin, reuzenrad Singapore Flyer, Arab Street en Chinatown.

Je toegangsbewijs kun je in de bus kopen.

Langs Chinatown rijden.

Een stopover met Singapore Airlines

Als je met Singapore Airlines reist, kun je 50% korting krijgen op jouw hop-on hop-off busticket. Met je instapkaart heb je ook recht op vele andere aanbiedingen in restaurants, winkels en toeristische attracties, zoals de Singapore Flyer.

Klik voor meer info op de volgende link:

www.singaporeair.com/boardingpass

Een van de stops, winkelcentrum Orchard Road.

Vanuit de bus gezien, de moskee in Arab Street.

Krijg een goede indruk van Singapore

We verbleven bijna een week in Singapore en namen de hop-on hop-off op onze eerste dag. De SIA hop-on hop-off gaf ons een goede indruk van de interessante plekken om later terug te gaan. Als je niet van wandelen houdt, is dit de beste manier om alle bezienswaardigheden te bekijken die de moeite waard zijn. Vooral als je Orchidee tuin wilt bezoeken, want de bus stopt bij de ingang. Voor mij was het de moeite waard om een ​​kaartje te kopen en ik raad je aan om eerst aan boord te blijven en een circuit te doen, zo krijg je een goed beeld van Singapore en waar je wilt uitstappen. Als je met Singapore Airlines hebt gevlogen, moet je jouw instapkaart tonen wanneer je de busticket koopt. Hiermee krijg je korting!

We maakten een stop bij de Nationale Orchidee tuin.

Supertree Grove

Vergeet niet de Supertree Grove ‘s avonds te bezoeken!

In English

Singapore is a very popular city for a stopover, but you can easily spend here several days. In my blogpost My photography and Instragram worthy places in Singapore I showed you the highlights. In this post I will show you my experience with the SIA hop-on hop-off bus which is ideal if you don’t have much time to explore Singapore.

 

As seen from the bus, the Singapore Flyer

 

The hop-on hop-off bus is a great way to explore the entire city. You can buy your ticket in the bus at one of the many busstops. With your ticket you can hop on and off the day as often as you like.There are four different routes so see the sights in Singapore. The stops include all interesting sights of Singapore, such as the shopping street Orchard Road, Orchid Garden, Singapore Flyer, Arab Street and Chinatown. If you want to see the complete route, please click on the following link:

http://www.siahopon.com/SIAHopOnMap.pdf

 

You can buy your ticket in the bus

Passing Chinatown

 

If you are traveling with Singapore Airlines you can get a 50% discount on the hop-on hop-off bus ticket. With your boarding pass you will also be entitled to many other offers at restaurants, retail shops and tourist attractions such as the Singapore Flyer. For more info, please click on the following link:

www.singaporeair.com/boardingpass

 

One of the stops, Orchard Road where you can find many shoppingmalls

As seen from the bus, the golden dome mosque in Arab Street

 

We stayed in Singapore for almost a week and took the hop-on hop-off on our first day. The tour gave us a good impression of the interesting places to go back again later. If you don’t fancy walking, then this is the best way to see all the sights that are worth seeing. Especially if you want to visit Orchid Garden, as the bus stops at the entrance. For me it was worth buying a ticket and I recommend firstly just staying on board and doing a circuit. If you have flown Singapore Airlines, make sure you show your boarding pass when buy your ticket. It will give you a discount on the hop-on hop-off ticket.

 

We made a stop at the National Orchid Garden

Supertree Grove

Don’t forget to visit the Supertree Grove

You Might Also Like...