Shibuya crossing

Tokio – een “latte chaos” bij Starbucks Shibuya Crossing – werelds drukste kruispunt

Een bezoek aan de Shibuya Crossing in Tokio is bijna een attractie op zich. Dit is het drukte kruispunt van de wereld. Als het licht op groen gaat, steken honderden mensen het bekende kruispunt over. Aan dit kruispunt zit een Starbucks waar je dit spektakel goed van bovenaf kunt zien.

Hoe kom je bij Starbucks locatie Shibuya Crossing

Het Shibuya kruispunt bevindt zich tegenover Hachiko-uitgang van Shibuya Station. Om bij de Starbucks te komen zal je eerst zelf het drukste kruispunt in Japan moeten oversteken. Het enorme Starbucks-logo kun je niet missen. Ga bij Starbucks naar de tweede verdieping, zoek een stoel bij het raam en geniet van een kopje koffie en het geweldige uitzicht!

Shibuya crossing

Shibuya crossing

Waiting for green light

Wachtend op groen licht

Waiting for green light

Don't forget to explore the area, where you will find restaurants and shops

In de omgeving van Shibuya Crossing vind je veel winkels en restaurants

Don't forget to explore the area, where you will find restaurants and shops

In English

Visiting Starbucks at Shibuya Crossing in Tokyo is almost an attraction in itself. From Shibuya Station you need to cross the busiest intersection in Japan first. You can’t miss the huge Starbucks logo and huge windows. At Starbucks go to the second floor where you will have a great view over the Shibuya Crossing. You can watch over hundreds of people cross at a time from al directions. Enjoy Tokyo!

I’ve read that staff at Starbucks discouraged photo taking from the windows, but I haven’t noticed anything during my stay of one hour and I took many pictures.

 

Getting there

Shibuya crossing is located in front of the Hachiko exit of Shibuya Station. To get to Starbucks cross the wild Shibuya Crossing, go to the second floor, find yourself a seat and enjoy a coffee and the amazing view. Have fun!

Shibuya crossing

Shibuya crossing

 

Waiting for green light

Waiting for green light

Waiting for green light

Don't forget to explore the area, where you will find restaurants and shops

Don’t forget to explore the area, where you will find restaurants and shops

Don't forget to explore the area, where you will find restaurants and shops

You Might Also Like...